Får I nok værdi af jeres puljebilsordning?

Flere og flere virksomheder prioriterer puljebilsordninger, for at udnytte virksomhedens ressourcer bedst muligt. En del virksomheder oplever desværre også, at bilerne holder mere på virksomhedens p-plads, end de reelt kommer ud at køre. Det er da ærgerligt, især når nu der findes en løsning, der sikrer bedre udnyttelse.

Mange parametre påvirker, om puljebilsordningen giver jer de ønskede fordele. Det skal være nemt for brugerne, elementer som påvirker verdensmålene skal måske indtænkes, og så skal løsningen være fleksibel og passe sammen med jeres øvrige systemer, så I eksempelvis kan knytte kilometer til relaterede sager.

Den praktiske anvendelse skal fungere i hverdagen

Hvis I har en puljebilsordning, hvor der ikke er klarhed om tilgængelighed og nem adgang til at booke, så går i glip af alle fordelene, der var grunden til, at I valgte den model. De gode intentioner kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis ikke den praktiske anvendelse er tænkt ind i hverdagen. Det, der på papiret ser fornuftigt ud, halter i praksis bagefter. Så hvad gør I?

Sådan realiserer du fordelene med puljebilsordning

Hos Mileage Book fik vi igennem noget tid forespørgsler fra flere af vores kunder, som allerede brugte Mileage Book til registrering af kørsel, men som savnede en booking-funktion til deres puljebiler. Eftersom vi er drevet af at gøre alt der handler om registrering af kørsel enklere, lyttede vi og tog opgaven på os.

Modul til booking og bedre anvendelse af puljebiler

Vi har nu udviklet et modul, som uden at give køb på den fleksibilitet, der ligger i Mileage Book app’en gør det nemmere at håndtere puljebilsordninger. Modulet giver blandt andet mulighed for:

  • Intelligent booking - nemt og enkelt for medarbejderne at overskue tilgængelighed og booke den rigtige bil.
  • Prioritering af biler – afhængigt af kørte kilometer eller andre kriterier kan systemet bestemme hvilke biler, der bookes til hvilken type ture.
  • Effektiv håndtering af kørselsregnskab – alle data på puljebilerne indgår automatisk i det samlede kørselsregnskab.
  • Analyse af udnyttelsesgrad – samlet overblik over brug af virksomhedens puljebiler og mulighed for at optimere udnyttelsen.
  • Overblik til grønt regnskab – indsigt til i højere grad at prioritere typer af kørsel under hensyntagen til miljøet og ressourceforbrug i tråd med virksomhedens målsætninger på verdensmålsområdet.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan modulet fungerer i praksis, og hvordan det integrerer til jeres øvrige løsninger, så giv lyd. Vi kommer meget gerne ud til et møde.

 

Har du brug for hjælp? Så kontakt os.

guldhammer-mileage-book