Hvis I har en puljebilsordning, hvor der ikke er klarhed om tilgængelighed og nem adgang til booking, går i glip af alle fordelene ved puljebiler.

Læs mere

Undrer du dig af og til over tallene? Kørte kilometer mellem to destinationer kan variere. Det koster! Automatisér processerne med en elektronisk kørebog.

Læs mere

Alt omkring 60-dages reglen er indbygget i Mileage Books elektroniske kørebog, og derfor er usikkerhed eller divergerende tolkninger ikke et problem.

Læs mere

Vi arbejder med integrationer til Danløn, dinero, e-conomic og mange flere. Men har du et særligt behov, skal det ikke skille os ad.

Læs mere

Med Mileage Book er hele flowet automatiseret fra en tur registreres og til den er endeligt godkendt og arkiveret de rigtige steder.

Læs mere

Mileage Books elektroniske kørebog er sat op, så det håndterer SKAT’s krav til kørselsgodtgørelse helt efter bogen. Så er der ingen grund til bekymring!

Læs mere

Udbetaler I for meget kørselsgodtgørelse? Mød Trancit og læs mere om, hvordan de undgik fejl og sparede penge med en elektronisk kørebog fra Mileage Book.

Læs mere

Kørselsregistrering trækker tænder ud. Tid brugt på kørselsregistrering og på godkendelse af kørsel er spildtid. Undgå dette med en elektroniske kørebog.

Læs mere

Klogere på kørsel?

Få indsigt i, hvad andre gør, hvordan du nemt optimerer, og hvilke områder, du særligt skal være opmærksom på. Vi deler vores erfaringer med dig i en række korte emails, som hjælper din afklaring på vej.