Sådan kommer du en af virksomhedens store tidsrøvere til livs

Vi mennesker bruger helst ikke tid på noget, der ikke kommer godt igen. Det er ret enkelt. Og ret forståeligt. Tid brugt på kørselsregistrering og på godkendelse af kørsel er spildtid. Det gælder for den enkelte medarbejder. Det gælder også, når virksomheden tager et samlet blik på effektiviteten. Kørselsregistrering trækker i den forkerte retning.

Udnyt tiden bedre

Det kan løses, men mange ignorerer det. Det er nemlig ikke særligt revolutionerende at implementere et system til håndtering af kørsel. Det er sjældent tæt på kerneforretningen og derfor ikke noget, der umiddelbart giver stjerner på skuldrene. Men det er en parameter, du kan skrue på for at lette byrden for virksomhedens medarbejdere og frigøre tid til vigtigere ting. Og det er faktisk lidt revolutionerende, når tid er en knap ressource.

Hvor spilder du selv tid?

Kørselsregistrering trækker tænder ud. Sidder du som godkender, eller er du den, der indberetter kørsel, har du sikkert mere end én gang oplevet en længere strøm af mails og bilag frem og tilbage, når noget ikke er korrekt registreret. Eller du har brugt tid på at dykke ned i nogle tal, fordi et par stikprøver har peget på et mønster, du gerne ville undersøge, men du ender med at miste overblikket og lader det ligge – og så er tiden spildt.

Langt enklere og mere effektivt

Entreprenørvirksomheden Kaj Bech er en af vores kunder, og som mange andre entreprenørvirksomheder oplevede de, at kørselsregistrering optog for meget tid. Kaj Bech har hjemme i Holstebro, men udfører brobygning, brorenoveringer og byggeprojekter over hele landet.

Før de strømlinede deres processer, brugte de uforholdsmæssigt meget tid på både registrering og godkendelse af kørsel. Hør medarbejdere fra Kaj Bech fortælle, hvordan det nye set-up letter arbejdsgangene både for de kørende medarbejdere og i bogholderiet.

 

LÆS MERE OM KAJ BECH

placeholder_200x200