Har du styr på SKAT’s regler – også når der kommer ændringer?

Der skal ikke være noget at komme efter. Den indstilling møder jeg tit, og generelt sætter de virksomheder jeg møder i min hverdag en ære i at overholde reglerne. Det gør du sikkert også.

Ikke desto mindre kan det være sin sag, når reglerne jævnligt ændrer sig. Eller når nogle af reglerne tolkes forskelligt blandt medarbejderne, som derfor indberetter forskelligt. At overholde de danske regler på området for kilometerafregning er ikke barnemad.

Styr på alle de små detaljer

Er du optaget af at opfylde de lovgivningsmæssige krav fra SKAT, så kommer du ikke uden om, at det er et område, der kræver årvågenhed. Hvad er eksempelvis ændringerne imellem kørselsgodtgørelse 2018 og kørselsgodtgørelse 2019?

Hos Mileage Book nørder vi igennem på netop den front, og hele vores system er bygget op, så det håndterer SKAT’s krav til kørselsgodtgørelse helt efter bogen. Det er de færreste der gider det – derfor er det blevet vores mission at gøre det nemt for danske virksomheder at have styr på alle de små detaljer, når det kommer til kørsel og SKAT.

Bekymret for, om du efterlever reglerne – når der kommer ændringer?

Da Alboa i sin tid valgte system til at håndtere deres kørsel, var det primært fordi de ville være helt sikre på, at de til enhver tid opfyldte lovgivningen omkring kørselsgodtgørelse – også når der kom ændringer. De ønskede en løsning, der bare virkede, og som de ikke skulle forholde sig til.

Læs om Alboas overvejelser frem mod beslutningen, der betyder, at deres kørselsregnskaber altid er 100% i overensstemmelse med SKAT’s regler for kørselsgodtgørelse.

Kørselsgodtgørelse 2018 ctr kørselsgodtgørelse 2019

Er du i tvivl om tallene, kan du klikke dig ind på vores side og se de aktuelle satser for kørselsgodtgørelse. Her har du også mulighed for at prøve Mileage Book gratis i 30 dage. 

 

SE SATSER FOR KØRSELSGODTGØRELSE

Klogere på kørsel?

Få indsigt i, hvad andre gør, hvordan du nemt optimerer, og hvilke områder, du særligt skal være opmærksom på. Vi deler vores erfaringer med dig i en række korte emails, som hjælper din afklaring på vej.