Af Carsten Guldhammer

Opfylder du SKAT's regler om kørsel?

Der skal ikke være noget at komme efter. Kørselsregistreringen skal være korrekt. Den indstilling møder vi tit. De fleste sætter en ære i at overholde reglerne. Det gør du sikkert også.

Ikke desto mindre kan det være sin sag, når reglerne jævnligt ændrer sig. Eller når nogle af reglerne tolkes forskelligt blandt medarbejdere, som derfor indberetter forskelligt. At overholde de danske regler på området for kilometerafregning tager tid. Tid som vel at mærke kunne være brugt bedre på noget andet.

Styr på alle de små detaljer

Er du optaget af at opfylde de lovgivningsmæssige krav fra SKAT, kommer du ikke uden om, at det er et område, der kræver årvågenhed. Hvad er eksempelvis ændringerne imellem kørselsgodtgørelse 2018 og kørselsgodtgørelse 2019?

Håndterer SKAT’s krav til kørselsgodtgørelse helt efter bogen

Hos Mileage Book nørder vi igennem på netop den front, og hele vores system er bygget op, så det håndterer SKAT’s krav til kørselsgodtgørelse helt efter bogen. Det er de færreste der gider det – derfor er det blevet vores mission at gøre det nemt for dig at have styr på alle de små detaljer, når det kommer til kørsel og SKAT.

Værd at vide om Mileage Book og SKAT

  • Opdateringer fra SKAT afspejles i Mileage Book samme dag, som de annonceres
  • Vi følger sager og afgørelser relateret til kørsel, så vi altid er i tråd med praksis på området
  • Regler som kan være svære at håndtere (som eksempelvis 24-ture-reglen) er indbygget
  • 60-dages reglen

Alboa vælger Mileage Book for at være helt sikre

Da Alboa i sin tid valgte system til at håndtere deres kørsel, var det primært fordi de ville være helt sikre på, at de til enhver tid opfyldte lovgivningen omkring kørselsgodtgørelse – også når der kom ændringer. De ønskede en løsning, der bare virkede, og som de ikke skulle forholde sig til.

Læs om Alboas overvejelser frem mod beslutningen, der betyder, at deres kørselsregnskaber altid er 100% i overensstemmelse med SKAT’s regler for kørselsgodtgørelse.

Alt det smarte ved Mileage Book

Håndtering af SKAT’s regler er bare en lille del af alt det smarte ved Mileage Book. Klik dig ind på vores oversigtsside, hvor du kan se priser, funktionalitet og løsningstyper.

I tvivl om SKATs regler? Så kontakt mig.

guldhammer-mileage-book