Kender du den nagende tvivl – udbetaler I for meget kørselsgodtgørelse?

Hvis du kender til at være bare lidt i tvivl, når du godkender kørsel, er du ikke alene. Når jeg besøger virksomheder, der kigger efter en elektronisk kørebog hører jeg gang på gang, at de ved, der er fejl, når de udbetaler kørselsgodtgørelse, men de ved ikke hvor – eller hvordan de fanger dem. 

9 ud af 10 steder sejler det

Jeg overdriver, når jeg siger, at det sejler, men sandheden er, at når virksomheden ikke har et system, som eksempelvis en elektronisk kørebog, til at håndtere registrering og godkendelse af kørsel, er informationerne sjældent fyldestgørende. Selv med gode rutiner og stor opmærksomhed er de færreste helt skråsikre.

Hvor er hullerne hos jer?

Har du en fornemmelse af, at der er områder, hvor I enten risikerer at udbetale for meget kørselsgodtgørelse, eller hvor indberetningerne ikke er helt korrekte? Ved du, hvor hullerne er, og hvor der muligvis stille og roligt triller penge ud af kassen? Selv små-beløb kan over tid blive til store summer.

Undgå dobbeltudbetalinger

En af vores gode kunder satte for nylig ord på, hvad det betyder for dem, at de i dag har elektronisk kørebog. Mikkel Buch fra Trancit beskriver det som en stor en lettelse at få lukket et af de huller, der var i deres registrering og udbetaling af kørselsgodtgørelse. Ud over, at de selvsagt sparer nogle penge, som de sagtens kan bruge bedre, har de også fået vished om, at nogle fejl simpelt hen ikke længere kan forekomme.

Læs mere om, hvilket hul Trancit lukkede.

 

LÆS MERE OM TRANCIT

placeholder_200x200