Er du distræt som mig? Derfor udviklede vi automatisk start/stop

Du behøver ikke være lige så distræt som mig for at glemme forholdsvist enkle ting i hverdagen. De fleste af os præsterer bedst, når vi beskæftiger os med én ting ad gangen.

Men i en travl hverdag har vi ofte gang i mere end én ting. Når jeg eksempelvis sætter mig ind i min bil for at køre ud til et møde, har jeg ofte én i røret. Samtidig med at jeg koncentrerer mig om samtalen, balancerer jeg kaffen til turen ned i kopholderen og spænder sikkerhedsselen. Genkendeligt? Tror du jeg husker at trykke ”start tur” på min app?

Vi er mange, der glemmer

En elektronisk kørebog og en nok så brugervenlig kørebogs-app, kan simpelt hen ikke konkurrere med en fortravlet mand på vej ud i verden. Derfor glemte jeg jævnligt at starte eller stoppe mine ture. Jeg var heldigvis ikke alene om det – ellers ville jeg da have følt mig helt håbløs. I vores tidlige udviklingsfase, var kunderne hurtigt ude med en forespørgsel til kørebogs-app’en: Kan I udvikle en automatisk start/stop-funktion i app’en, for vi glemmer det?

Den sidste manuelle funktion

Med Mileage Book har vi automatiseret hele flowet fra en tur registreres og til den er endeligt godkendt og arkiveret de rigtige steder. Derfor var det oplagt, at start/stop-funktionen, som krævede ”menneskelig indblanden” også blev automatiseret.

Vi forsøgte os med indbyggede reminders, men det var ikke effektivt nok. Vi ønskede ikke en fastmonteret GPS-løsning, fordi vi ville undgå problemer med strømsvigt, reparationer og besvær når man skifter bil. Enkelhed og mindst muligt besvær. Det var det vi ville!

Velkommen til automatisk start/stop-funktion

I dag har vi en automatisk start/stop-funktion, som er aktiv de tidspunkter på dagen, som brugeren definerer, som relevante. Slut med glemte ture, der aldrig registreres eller som efterfølgende skal indtastes manuelt. Og funktionaliteten er præcis så enkel, som vi satte os for. Afhængigt af, om du bruger en iPhone eller Android mobil, får du funktionaliteten direkte via bilens radio eller via en ”brik” du har liggende i bilen.

Personligt er jeg ret tilfreds med ikke længere at skulle huske at registrere mine ture inde i app’en. Gad vide, hvad jeg så glemmer nu? Forhåbentlig ikke noget, der på samme måder har indflydelse på min økonomi…

Automatisk start/stop er bare en lille del af alt det smarte ved Mileage Book. Klik dig ind på siden for vores enterprise-løsning og se, hvor meget nemmere dit liv kan blive.

 

LÆS MERE OM ENTERPRISE

Klogere på kørsel?

Få indsigt i, hvad andre gør, hvordan du nemt optimerer, og hvilke områder, du særligt skal være opmærksom på. Vi deler vores erfaringer med dig i en række korte emails, som hjælper din afklaring på vej.

Klogere på kørsel?