Automatisk start-stop - fuldautomatisk kørebogsløsning

Kan I udvikle en automatisk start-stop-funktion i appen, for vi glemmer det? Det spørgsmål fik vi fra flere af vores brugere, og da vi selv kendte til problemet, tog vi hurtigt opfordringen til os. Derfor er automatisk start-stop i dag en tilkøbsmulighed.

I en travl hverdag har vi ofte gang i mere end én ting. Måske har du oplevet, at du har én i røret, når du sætter dig ind i din bil for at køre ud til et møde. Imens du koncentrerer dig om samtalen, balancerer du kaffen til køreturen ned i kopholderen og spænder sikkerhedsselen. Genkendeligt? Hvor sandsynligt er det, at du husker at trykke ”start tur” på din Mileage Book app?

Automatisk start-stop er den sidste manuelle funktion

Med Mileage Book har vi automatiseret hele flowet fra en tur registreres og til den er endeligt godkendt og arkiveret de rigtige steder. Derfor var det oplagt, at start-stop-funktionen, som krævede aktiv handling også blev automatiseret. Vi forsøgte os med indbyggede reminders, men det var ikke effektivt nok. Vi ønskede ikke en fastmonteret GPS-løsning, fordi vi ville undgå problemer med strømsvigt, reparationer og besvær når man skifter bil. Enkelhed og mindst muligt besvær. Det var det vi ville!

Slut med glemte ture

I dag har vi en automatisk start-stop-funktion, som er aktiv de tidspunkter på dagen, som brugeren definerer, som relevante. Slut med glemte ture, der aldrig registreres eller som efterfølgende skal indtastes manuelt. Og funktionaliteten er præcis så enkel, som vi satte os for.

Værd at vide om Mileage Book og automatisk start-stop

  • Et Bluetooth-signal* starter automatisk appen, når du starter bilen
  • Start-Slut adressen, samt distancen registreres helt automatisk
  • Når det passer dig tilføjer du formål og godkender turen

*Afhænger af, hvilken telefon du bruger. Android aktiveres via bilradioens Bluetooth, mens iPhone aktiveres via en lille Mileage Book iBeacon, som du har liggende i bilen.

Alt det smarte ved Mileage Book

Automatisk start-stop er bare en lille del af alt det smarte ved Mileage Book. Klik dig ind på vores oversigtsside, hvor du kan se priser, funktionalitet og ikke mindst, hvor nemt det er at håndtere kørselsregistrering med Mileage Book.

Vil du høre mere om automatisk kørebog?

guldhammer-mileage-book