Snyd eller fejl? Hvor forsvinder pengene hen?

Undrer du dig af og til over tallene? Kørte kilometer mellem to destinationer kan variere. Det kan der være en fornuftig forklaring på, men det er der ikke altid. Desværre kan det være svært at komme til bunds i alle uregelmæssigheder. Og det koster! 

Befordringsgodtgørelse er et område, hvor mange virksomheder lider store tab. Det ved jeg, fordi jeg hver dag taler med virksomheder om deres kørselsregnskaber. Mellem dig og mig tør jeg godt sige, at det er rigtig rigtig mange penge, der forsvinder ud af virksomhedernes konti til at dække befordringsgodtgørelse.

Snyd og fejl koster det samme på bundlinjen

Jeg siger ikke, at dine medarbejdere snyder. Hånden på hjertet. De fleste vil bare gerne gøre tingene ordentligt. De færreste fejl i registrering af kørsel er bevidst snyd, men på firmaets bundlinje er resultatet det samme, uanset om der er tale om en beklagelig fejl eller bevidst snyd. Men hvordan fanger du uregelmæssighederne? 

Spilder du tid begravet i regneark?

Sidder du som mange andre derude og skal samle og overskue alt i et regneark, er det op ad bakke. Måske fanger du en uregelmæssighed, men du har ikke mulighed for at dykke ned i data og forfølge fejlen. Det vil kræve meget af din tid at undersøge, om der er et mønster. For slet ikke at tale om de fejl, du slet ikke opdager, og som bare glider igennem.

Du kan også bare klare det med ét klik

Der findes et alternativ. Du kan optimere din brug af regneark. Der er mange gode funktioner og en regnearkshaj kan trylle med filtrering og søgemuligheder. Men nej, det er nu ikke det, jeg tænker på. Jeg tænker på det digitale godkendelsesworkflow, som er en del af vores enterprise-løsning.

De færreste, ud over mig, jubler over kørselsregistrering, men flere af vores enterprise-kunder har faktisk svært ved at skjule deres begejstring over digitalt godkendelses-workflow. De beskriver det som ”simpelt,” ”nemt at bruge,” og kørebogs-app’en, ja den omtaler de ligefrem som ”lækker.”

 Waoo sparer til med digitalt godkendelsesworkflow

Waoo er en af de virksomheder, der fra start til slut har stor glæde af digitalt godkendelsesworkflow. Se videoen, hvor de fortæller om, hvordan det hjælper dem i alle faser af deres håndtering af kørselsregistrering.

WAOO Tekstet

 

Hvad siger du til en demo?

Hvis du på nogen måde kender til besvær med manuelle processer, usikkerhed om korrekthed og besvær, når der skal samles dokumentation til SKAT, så tror jeg du vil blive lettet. Kørebogs-app’en og det digitale godkendelsesworkflow gør simpelt hen hverdagen nemmere.

 

KONTAKT OS FOR EN DEMO

Klogere på kørsel?

Få indsigt i, hvad andre gør, hvordan du nemt optimerer, og hvilke områder, du særligt skal være opmærksom på. Vi deler vores erfaringer med dig i en række korte emails, som hjælper din afklaring på vej.