Digitalt godkendelsesworkflow giver overblik og indsigt

Undrer du dig af og til over tallene? Kørte kilometer mellem to destinationer kan variere. Det kan der være en fornuftig forklaring på, men det er der ikke altid. Desværre kan det være svært at komme til bunds i alle uregelmæssigheder. Og det koster!

Befordringsgodtgørelse er et område, hvor mange virksomheder lider store tab. Det ved vi, fordi vi hver dag taler med virksomheder om deres kørselsregnskaber.

Snyd og fejl koster det samme på bundlinjen

Vores oplevelse er ikke, at medarbejdere snyder. Hånden på hjertet. De fleste vil bare gerne gøre tingene ordentligt. De færreste fejl i registrering af kørsel er bevidst snyd, men på firmaets bundlinje er resultatet det samme, uanset om der er tale om en beklagelig fejl eller bevidst snyd. Men hvordan fanger du uregelmæssighederne?

Spilder du tid begravet i regneark?

Sidder du som mange andre derude og skal samle og overskue alt i et regneark, er det op ad bakke. Måske fanger du en uregelmæssighed, men du har ikke mulighed for at dykke ned i data og forfølge fejlen. Det vil kræve meget af din tid at undersøge, om der er et mønster. For slet ikke at tale om de fejl, du slet ikke opdager, og som bare glider igennem.

Du kan også bare klare det med ét klik

Vores digitale godkendelsesworkflow gør det nemt både at danne sig et hurtigt overblik og at dykke ned i detaljen. Flere af vores brugere udtrykker begejstring over digitalt godkendelses-workflow. De beskriver det som ”simpelt,” ”nemt at bruge,” og kørebogs-app’en, ja den omtaler de ligefrem som ”lækker.”

Værd at vide om Mileage Book og digitalt godkendelsesworkflow

  • Medarbejderne sparer tid med registrering og indberetning af kilometer
  • Godkendere får hurtigt indblik i kørselsrutiner og kan nemt tage stikprøver
  • Enklere arbejdsgange i bogholderiet med færre fejl i udbetalinger og styr på dokumentationen til SKAT

Waoo sparer til med digitalt godkendelsesworkflow

Waoo er en af de virksomheder, der fra start til slut har stor glæde af digitalt godkendelsesworkflow. Se videoen, hvor de fortæller om, hvordan det hjælper dem i alle faser af deres håndtering af kørselsregistrering.

Alt det smarte ved Mileage Book

Digitalt godkendelsesworkflow er bare en lille del af alt det smarte ved Mileage Book. Klik dig ind på vores oversigtsside, hvor du kan se priser, funktionalitet og ikke mindst, hvor nemt det er at håndtere kørselsregistrering med Mileage Book.

placeholder_200x200